Trådløs mus som  ikke  krever batteri

Trådløs mus som ikke krever batteri

Trådløs mus som ikke krever batteri

Genius med hendig liten sak.

En trend innenfor forbrukerelektronikk ser ut til at stadig flere ting blir trådløse, inkludert store TV-er. PC-mus har vært trådløse lenge, noe som har vært nyttig med tanke på mindre ledningskaos – men det har sine baksider.

En åpenbar ulempe er at en trådløs mus må bli kjørt på batterier, noe som gjør at den vanligvis blir litt tyngre og at man til stadighet må bytte batteriene hvis man er en aktiv spiller eller PC-bruker. Nå har Genius kommet med en løsning.

Trådløs og batteriløs

Genius DX-ECO er navnet på det selskapet kaller verdens første batterifrie trådløse mus. Musa har altså ikke et ordinært batteri, men kjører isteden på en innebygd kondensator av gull som har et beregnet livsløp på hele 100 000 oppladninger. I tillegg skal det ta bare tre minutter å lade opp innretningen slik at den er klar til bruk.

DX-ECO benytter seg av optisk sporing med en BlueEye-motor som har justerbar DPI på 800/1600 – noe som betyr at den skal fungere på alle overflater. Videre er musen utstyrt med en reisevennlig USB pico-mottaker på 2,4 GHz, slik at man lett skal kunne bruke den med andre enheter.

Musen har totalt syv knapper – og dette inkluderer snarveiknapper for neste/forrige side. Videre har DX-ECO fireveis scrolling og en ergonomisk design som skal sikre en god håndstilling i mangfoldige timer.

Pris og tilgjengelighet

Genius DX-ECO er tilgjengelig i USA til en prislapp på 39,99 dollar, eller rundt 240 kroner. Det er usikkert når eller om musa kommer til Norge, men andre Genius-produkter blir solgt hos norske leverandører.

Sjekk ut Genius DX-ECO på Geniusnet.com.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen