Touch uten en tråd


(Illustrasjonsbilde)

Think Outside har blitt rost opp i skyene av både media og brukere for den innovative Stowaway-familien med qwerty-tastatur for håndholdte enheter. Disse er like store som tastaturet på bærbare pc-er, men har den unike fordelen at de kan brettes sammen slik at de får plass i enhver jakkelomme.

Begeistringen blant brukerene blir nok ikke mindre når Think Outside nå lanserer en ny modell i Stowaway-serien som kommuniserer trådløst via blåtann. Dette gir brukeren en mye større bevegelsesfrihet enn tidligere, da tastaturene måtte plasseres rett foran IR-porten eller kobles fysisk til enheten via en adapter.

I tillegg til at dette tastaturet vil være det desidert mest fleksible i den populære serien, vil det også kunne brukes sammen med atskillig flere enheter enn de tidligere modellene, som følge av at blåtann er en universal standard som ikke krever spesielle porter eller ytterligere tilbehør. Man kan dermed ta med seg tastaturet til bruk sammen med alt av enheter.

Det kreves riktignok en driver for å bruke tastaturet, men denne gir Think Outside bort gratis til alle produsentene av håndholdte som måtte være interessert, slik at den kan integreres i fremtidige enheter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen