Touch med tastatur

Touch med tastatur

HTC lanserer den nye HTC Touch Dual, et nytt og kraftigere medlem av Touch-familien, som integrerer super-3G og trådløst nett med et slank og innovativt tastatur-design.

Les også:

Test: HTC Touch.
Alle våre mobiltester.
Test: Samsung U700.

Den nye trykkfølsomme telefonen er svært lik forgjengeren HTC Touch, men har også fått plass til et utskyvbart tastatur. Vi lot oss begeistre av forrige Touch-utgave, men noen svakheter gjorde at mobilen ikke fikk mer enn en firer i vår test.
.
Det har gått mange rykter om HTC Touch Dual, under navnene Touch II, Nike og P5500. Nå har altså selskapet bekreftet oppfølgeren, og vi gleder oss spesielt til å teste hvordan mobilen fungerer med tastatur.

Flere funksjoner

HTC Touch Dual er den andre smarttelefonen med programvaren TouchFLOT, men nå med ny funksjonalitet som inkluderer evnen til å se avanserte bildefremvisninger hvor du bruker kontrollfunksjoner på skjermen for å zoome og rotere bilder med en hånd.

TouchFLO har også en forbedret funksjon for skrolling av websider, dokumenter, beskjeder og kontaktlister.

I tillegg til dette lanserer HTC også enda en fargevariant av den mobile terminalen, samt et nedlastbart, gratis, fullskjerms virtuelt tastatur til den originale HTC Touch. Fra oktober vil HTC Touch være tilgjengelig i stilige Arctic Silver i tillegg til den svarte versjonen som ble lansert i juni.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen