Touch-mobil fra Motorola?

Spesifikasjonene er ikke bekreftet.
Spesifikasjonene er ikke bekreftet.

Nye rykter skal ha det til at Motorola lager en ny telefon med stor trykkskjerm, som foreløpig har fått navnet Atila. Vi skal ikke spekulere i hvor Motorola har fått inspirasjon fra, men det hele ligner unektelig litt på en avrundet Iphone med Motorola-logo.

Nederst i midten finner du en tast eller et rullehjul, som er plassert mellom svar- og legg på-tastene. Foruten dette ser det ut som at alt styres ved hjelp av trykkskjermen, og nettstedet The Boy Genius Report skriver at telefonen iallefall ikke har et fullt tastatur skjult inne i seg.

Dimensjonene til Atila skal være 10,9 x 6 x 1,38 centimeter, noe som er litt mindre og litt tykkere enn Iphone 3G men hakket større enn Touch Diamond i alle retninger.

2,8 tommers trykkskjerm

Skjermen i telefonen skal være 2,8 tommer stor, med en oppløsning på 240 x 320 piksler. Dermed snakker vi ikke om noen skjermutfordrer til HTC Touch Pro eller Touch Diamond. Av internettoppkoblinger skal Atila by på både Wi-fi, super-3G (med opptil 7,2 Mbps hastighet) og Edge. Nykommeren skal være utstyrt med et 1130 mAh batteri.

Operativsystemet på nykommeren skal være Windows Mobile 6.1, og telefonen er med andre ord en fullblods smarttelefon. Det orginale grensesnittet i operativsystemet er laget for å styres med pekepenn, og ikke med tommelfingeren, men det kan tenkes at Motorola har lagt et eget grensesnitt på toppen av dette slik HTC har gjort i sine senere Windows-telefoner.

(Kilder: The Boy Genius Report)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen