Test

Total Eclipse of the Heart

Hurra Torpedo er mer humor enn musikk, akkurat som det meste annet som kommer ut av de mange påfunnene til omgangskretsen rundt Gartnerlosjen. Guttene har vokst seg store etter rundt ti år i den stagnerte hvitevaremusikkbransjen. Det har nemlig ikke dukket opp ett eneste hvitevareband siden de begynte, bare Kaizers som tok frem tønnene.

Skråling gir skåling

EP-en starter ikke overraskende med Bonnie Tylers "Total Eclipse of The Heart". Det hele starter rolig, kun med Egil Hegerbergs gitar og vokal, før hvitevarebatterist Christoffer Schau og hvitevareperkusjonist Aslag Guttormsgaard dundrer løs. Det hele er bare litt slapt gjennomført musikalsk. Skal man blande humor og musikk? I dette tilfellet har de bevist at det ikke virker på plate. Det må sees. I tillegg sitter en igjen med en sang i hodet som er nærmest umulig å bli kvitt.

Alternativ tekst mangler
Hurra Torpedo med godt selskap.

De neste fire låtene på platen funker bedre. Fete rock’n’roll-riff på gitar og tostemt skråling fører gjerne til høylytt skåling. Med eget materiale får de et eget særpreg istedenfor den slappe tendensen i første låt. Mystikk og morsomme tekster i harmoni med knuselydene fra frysere og komfyrer funker.

Konklusjon

Hvitevaretrioen har vokst seg inn i amerikanernes hjerter. Derfor har de også turnert USA. En av konsertene var for lille Jennifer som hadde bursdag. Hurra Torpedo visste nok hva de gikk til, men begeistringen blant småungene var skremmende og beskrivende. Ungene i gymsalen tar helt av til liveversjonen av "Total Eclipse …", og bandet virker ganske foruroliget over den formidable reaksjonen fra et ellers uhyre vanskelig publikumssegment. Klippet er lastet ned over en halv million ganger og finnes blant annet på hjemmesiden til Hurra Torpedo. Og det forklarer det meste. EP-en er trolig bare en liten del av Hurra Torpedos markedsføring i USA, slik også filmklippene på hjemmesiden deres er. Musikken er litt morsom, men filmklippene er 90 prosent av moroa. Forhåpentligvis blir det film?

Hurra Torpedo Total Eclipse of the Heart   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen