Total Commander 7 klar

Etter en periode med betatesting er versjon 7 av filbehandlingprogrammet Total Commander nå klart for nedlasting i sin endelige utgave.

Total Commander er et filbehandlingsprogram som kan sammenlignes med Windows Utforsker, men har langt flere muligheter og funksjoner.

Programmet har et todelt brukergrensesnitt som gjør det enkelt å sammenligne, kopiere eller flytte filer, pluss en innebygd FTP-mulighet. Det har også komprimeringsmulighet som støtter formater som ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB og ACE.

Blant andre funksjoner er avansert søkefunksjon, mappesynkronisering med mulighet til å sammenligne filer, og forhåndsvisning.

Se en liste over alle funksjonene på ghisler.com.

Blant nyheter i versjon 7 er et nytt brukergrensesnitt, og forbedret mulighet til å skreddersy programmet etter brukerens behov og ønsker. Det har også fått autofullfør i kommandolinjen, og søkemulighet på FTP-servere.

En liste over nyhetene i versjon 7 finner du på denne siden. Programmet finnes i flere språkversjoner inkludert norsk.

Programmet har også et hav av konfigurasjonsmuligheter.

Last ned

Total Commander 7 er et shareware-program som koster 34 dollar (204 kroner), men kan lastes ned fra ghisler.com/download.htm og brukes gratis i 30 dager.

(Kilde: Ghisler.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen