Toshibas "supermobil" forsinket

Det er distributøren Milcom som skal ta Toshiba TG01 til Norge. Telefonen ble først vist på Mobile World Congress i februar i fjor. Da var programvaren ennå ikke klar, og vår begeistring må innrømmes å ha vært noe avmålt. I november fikk vi imidlertid anledning til å prøve telefonen med Windows 6.5. Det satte Toshiba TG01 i et helt nytt lys, og vi ser nå frem til at den snart skal komme i salg.

Oppgradering
Men når det kan skje er ennå litt uklart. Tor-Ludvig Wårøy hos Milcom Norway sier telefonen er blitt holdt tilbake i påvente av en større programvareoppgradering. Denne skal nå være klar, og sørger for at det er fjernet en del bugs som skal ha vært i den tidligere programvaren. – Vi vil gjerne forvisse oss om at telefonen er stabil og fungerer problemfritt før den kommer i butikk, sier Wårøy til Mobilen.no.

TG01 er en mobiltelefon som skal konkurrere med modeller som iPhone og HTC Touch HD2. Den nye programvaren sørger også for at telefonen fremstår med norske menyer. Men selv om programvaren er klar må vi trolig vente i ennå noen uker før telefonen er salgsklar. Blant annet skal det trykkes norske bruksanvisninger, en prosess som kan ta noe tid.

Medio februar
Mest sannsynlig vil telefonen være i salg i midten av februar, opplyser importøren.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen