Toshibas Santa Rosa-maskiner

Intels nye Centrino-plattform ble lansert i går, og produsentene spyr ut nye bærbare modeller. Vi har tidligere sett på nye modeller fra HP og Zepto, og nå fortsetter vi med Toshiba.

Satellite P205

Satellite P205 er en enkel 17" med en oppløsning på 1440x900. Prosessoren er naturligvis den nyeste Intel Core 2 Duo med 800 MHz busshastighet. Grafikken er den integrerte fra Intel, nemlig X3100. 802.11n er en av de nye funksjonene på denne maskinen, i tillegg har den de vanlige funksjonene som minnekortleser, DVD-brenner og webkamera.

Qosmio G45

Qosmio G45 er ikke ventet på markedet før i løpet av tredje kvartal. Denne Qosmio-maskinen appelerer til større masser enn de svært så maskuline utgavene de hadde tidligere. G45 er ventet til å ha Santa Rosa-oppdateringen fra Intel, sammen med et Nvidia GeForce Go 8600M.

Tecra A9

Tecra A9 bygger videre på et velkjent kabinett, som er kjent under mange navn. Blant annet Satellite A120 (les test her). Kabinettet er av den mer solide typen, og Toshiba hadde en periode ekstra garanti som gav pengene tilbake om man måtte benytte seg av garantien på maskinen. Da fikk man både pengene tilbake samt en reparert maskin. Hovedkortet og skjermen skal være bedre beskyttet for fallskader. I tillegg tåler tastaturet en skvett med vann eller annen drikke.

A9 er en helt standard maskin med de nye Core 2 Duo-prosessorene og en 15,4-tommers bredformatskjerm og Intels X3100-grafikk. Det vil bli mulig å kunne kjøpe en modell med Nvidia Quadro NVS 130M etter hvert.

Tecra M9
Tecra M9 ligner mye på A9 i design, men størrelsen er noe mindre. Denne maskinen har en 14,1-tommers bredformatskjerm med den fine oppløsningen 1440x900. Denne modellen kan leveres med enten Intels X3100-grafikk, eventuelt Nvidia Quadro NVS 130M. M9 støtter også Intels Advanced Management Technology (AMT).

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen