Toshiba vil satse på nytt

Toshiba var lenge med i kampen om verdens nye HD-format med sin løsning HD-DVD. Rundt nyttår måtte selskapet kaste inn håndkle. Da hadde de fleste produksjonsselskaper sagt at de ville satse på Sonys nye format Blu-ray.

Men selv om HD-DVD som format er lagt dødt vil Toshiba fortsatt gi deg HD-film.

Forbedrer din DVD-samling
I stede for å satse på et eget helt nytt format vil Toshiba nå satse på å utvikle DVD-formatet slik at dette gir skarpere bilder, melder Betanews. Via ny teknologi i dagens eksisterende DVD-spillere skal bildene bli prosessert og oppskalert.

På denne måten kan du beholde din gamle filmsamling og nyte den i høy kvalitet.


HD-DVD har Toshiba gitt opp. Nå vil de heler satse på å forbedre din filmsamling.

Toshiba selv har vært knappe med kommentarene angående denne nye satsningen. Om de nye spillerne vil bli noe bedre enn dagens DVD-modeller som allerede gir en viss oppskalering gjenstår å se.

Vil neppe utkonkurere Blu-ray
Uansett vil dette neppe bli noen form for utfordrer til Blu-ray, eller andre ekte HD-formater. Men i det minste kan de forlenge DVD-formatets liv enda en stund. Spesielt så lenge Sonys Blu-ray spillere fortsatt har en prislapp som kan synes vel drøy for de fleste.

Når Toshibas nye satsning vil bli tilgjengelig, og en eventuell pris på de nye spillerne har selskapet ingen kommentarer på.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen