Toshiba stopper nettbrettet Folio 100

Toshiba gjør med Folio som HP gjorde med Slate, og stanser lanseringen av sitt nye nettbrett før det når norske forbrukere.

Nettbrettet Toshiba Folio ble lansert i Storbritannia, men fikk ikke noen varm mottakelse.

Krass kritikk
- Vi skjønner ikke hvorfor Toshiba gidder å vise noe som er så uferdig, skriver Engadget etter å ha prøvekjørt nettbrettet.

Engadget gir Toshiba Folio 100 det glatte lag, og kaller avgjørelsen om å droppe Android Market på Folio for selve dødsstøtet.

I en e-post forklarer Toshiba utsettelsen i Norge slik:

- I etterkant av at nettbrettet Toshiba Folio 100 ble gjort tilgjengelig på markedet i Storbritannia, har selskapet mottatt tilbakemeldinger som går på produktets tekniske egenskaper, og som vil kunne påvirke brukeropplevelsen i negativ retning. Både Toshiba og Dixons Retail, som i Norge eier blant annet Elkjøp, stiller høye krav til seg selv når det gjelder å tilby produkter som tilfredsstiller de høyeste krav fra brukerne, og har derfor tatt avgjørelsen om å utsette salget av Folio 100 inntil videre. Toshiba undersøker nå de aktuelle tilbakemeldingene og produktet, og vil igangsette nødvendige tiltak for å sikre at produktet fungerer optimalt.

Det vil med andre ord drøye med en lansering av Toshiba Folio 100 i Norge.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen