Toshiba Satellite Pro A120

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Toshiba er en liten produsent av bærbare her til lands, med bare 3-4 % markedsandel. Dette er noe helt annet enn markedsandelen på verdensbasis, der selskapet ligger på en foreløpig trygg fjerdeplass. Tidligere var Toshiba en kjempe her til lands, men det har vært stille fra den kanten i lang tid.

Satellite Pro A120 er en rimelig og enkel maskin, som også skal være langt mer solid enn tidligere utgaver. At de utvider garantien med "pengene tilbake"-garanti om noe feil skjer, samtidig som man får maskinen reparert, er i seg selv imponerende og gir oss mer tiltro til produktet. Merk at denne garantiordningen bare gjelder ut november måned, og bare enkelte modeller i denne serien.

Selve maskinen er ikke spesielt spennende, den er stor til å ha en 15,4-tommers skjerm, men vekten er på det jevne. Tilkoblingsmulighetene er begrenset og er til dels klønete plassert. USB-portene er på baksiden og lydtilkoblingene er foran på maskinen, men man kan ikke forvente alt til en maskin som koster fra 6000 kr og oppover.

Vår testmodell er den rimeligste her til lands, men man kan få denne modellen med Core Duo-prosessore og Intel-brikkesett.Solid konstruksjon
Tastaturet tåler litt væske


Svak ytelse
Få tilkoblingsmuligheter
Svak skjerm

Toshiba Satellite Pro A120-247

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen