Toshiba Satellite P20 i 17 tommer

17 tommers LCD-skjermer som på produsentenes sjargong går under benevnelsen 4.5-generasjons produktlinje (4.5G), er tatt hånd av Toshiba Digitial Media (TDM)- nå også i Norge. TDM som er Toshibas konsumentlinje for datateknologi står leveringsklar for en av høstens friskeste nyhet i segmentet for bærbare datamaskiner. Fra et visuelt aspekt følger Toshiba etter i samme sti som Apple har gjort med sine 17-tommers LCD-skjermer i PowerBook-serien.

God grafikk ytelse

Den nye Satellite P20-serien leverer kraftig ytelse basert på Pentium 4-prosessor 3GHz med HT-teknologi (hyperthreading), og levers nå med 80GB lagring med en rotasjonsfrekvens på 5400 RPM og 512 MB DDR minne. På spesifikasjonsmenyen til P20 skal det være mulighet for DVD-brenner med DVD-RAM og DVD-R/-RW. Toshiba møter grafikk-relaterte utfordringer ansikt til ansikt med GeForce FX Go5200 fra NVIDIA. USB 2.0, firewire og bluetooth er også tilstede oppgir Toshiba Europa.

En rask 800Mhz systembuss er integrert sammen med "Hyper-Threading". Med Hyper Threading menes at en prosessor kan utføre to tråder (oppgaver) samtidig. Dette gir en kraftig økning i ytelsen for programmer som støtter parallell prosessering og mange prosesser samtidig.

"Module Bays" tillater utveksling mellom optiske drivere og kan byttes med en sekundær batterimodul eller ny harddisk. Dessuten kan en mengde kontrollfunksjoner styres av medfølgende fjernkontroll.

- Mens bærbare en gang var en fattig slekting har de blitt en konkurransedyktig rival til desktop-maskiner og vi ser en økning av mobile forbrukere som omfavner denne teknologien, sier Willem Poterman i Toshiba EMEA.

- Med 17 tommer skjermer på våre Satellite P20 PCer, tar vi enda et steg i retning av å konkurrere helt jevnt med stasjonære PCer. Den store widescreen-skjermen gir kundene en helt ny opplevelse, og gjør Satellite P20 til en seriøs utfordrer – på av konkurrerende bærbare og stasjonære PCer, oppgir Frode Michalsen i Toshiba Norge.

Toshiba Satellite P20

Spesifikasjon

Satellite P20

Prosessor

3 GHz

Minne

512MB DDR

Skjerm

17" (16:10)

Oppløsning

1440x900

Lagring

80GB (5400 rpm)

Kommunikasjon

IrDA, 10/100 Ethernet, Firewire(IEEE1394)

Utvidelsesmulighet

GPRS eller 1 RTT(CDMA), Bluetooth

Grafikk

NVIDIA GeForce FX Go5200 (fra 32MB) og TV-utgang

Lyd

Mikrofon og integrert høyttaler

Høyttaler

Harman/Kardon stereo (og fjernkontroll)

Programvare

Microsoft Windows XP Home

Batterilevetid

ca 3 timer

Pris

fra 20.000 kr.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen