TEST: Toshiba Qosmio X300
Test

Toshiba Qosmio X300

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er ikke så mange selskaper som tør å skille seg ut fra mengden, det er som regel litt tryggere å holde seg til det man vet at folk liker. Toshiba er derimot en av de som slår et slag for individualisme, og deres siste kreasjon, Qosmio X300 er et prakteksempel på dette.

X300 er myntet på dem som ønsker en kraftig bærbar PC. Og med tanke på maskinens vekt og tykkelse, er den ikke noe man ønsker å bære med seg på skole eller jobb hver dag. Vi snakker altså om en vaskeekte desktop-erstatter her.

Det store, røde vidunderet leveres i tre forskjellige utgaver med ulik maskinvare, og dersom lommeboken strekker til, vil nok den frekkeste utgaven friste mange! Her får vi en Intel Core 2 Duo T9600 på 2,8 GHz, 4 GB DDR3 minne, 640 GB harddiskplass (2 x 320 GB) og et Nvidia Geforce 9800M GTX-skjermkort som genererer bildene som sendes til den 17 tommer store skjermen med 1440x900-pikslers oppløsning.

Det finnes flere selskaper som satser på desktop-erstatter-markedet, blant annet har vi nylig testet HP HDX 18, Zepto Hydra A17 og Multicom Kunshan M860 som alle har kraftig innmat og kan brukes til det aller meste man vil utsette en PC for.

Vi har den kraftigste versjonen av X300 på testbenken i dag, og den heter X300-13O. Foruten de grunnleggende spesifikasjonene kan det også nevnes at den har optisk lydutgang, HDMI, 802.11 a/g/Draft-N trådløst nettverk, Bluetooth og ikke minst innebygd Harman Kardon-høyttalersystem med hele fem høyttalere.

Med sin meget lovende innmat, gjenstår det bare å se hvordan maskinen oppfører seg på pinebenken...

Toshiba Qosmio X300-13O

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen