Test Toshiba 47VL863

Denne vil du ikke kalle "my precious"

Det blir bare nesten for Toshibas nye TV.

Vi har allerede hatt to TV-modeller på testbenken med passiv 3D-teknologi. Denne teknologien gjør det langt rimeligere å se 3D for alle i familien enn tidligere. Samtidig viser det seg at bildekvaliteten ligger hakk i hel på skjermer med dyrere, aktiv teknologi.

Nå har vi en ny TV-modell i testlabben med passiv 3D, Toshiba 47VL863. Med denne 47-tommers store skjermen blir mye nesten. For den mangler litt på enkelte punkter før den når opp til de beste i sin prisklasse.

Design

På høyre side nede sitter berøringsknappene.
På høyre side nede sitter berøringsknappene.
Foten som følger med 47VL863
Foten som følger med 47VL863
Fjernkontrollen til 47VL863
Fjernkontrollen til 47VL863

Ved første øyekast kan 47VL863 se temmelig uoriginal ut i designen. Men ser vi nøyere på detaljene, imiterer plastrammen børstet antrasittfarget aluminium. Rammene er rundt fire centimeter tykke. På venstre og høyre ende av skjermen er det festet en stilig trekantet aluminiumslist, som er med å høyne designen etter vår mening.

Det er mulig å justere volum, slå av og på TV-en, velge kanal, gå inn menyen eller velge hvilken inngang TV-en skal bruke via et berøringspanel nederst på høyre side av skjermen. av- og påsymbolet lyser blått hele tiden, og berører du område til venstre for dette symbolet lyser resten av betjeningsknappene opp.

Foten til skjermen er rektangulært utformet og er laget i glass. Den er sort men den siste halve centimeteren ut mot kantene av foten er i gjennomsiktig. En detalj som er med å gjøre designen noe mer interessant. Du kan dreie TV-en noen grader til hver side med denne foten.

Fjernkontrollen som følger med 47VL863 er spenstig enn det litt konservative utseende til selve TV-en. Den er i sort plast, med en aluminiumssylinder utenpå plasten, som kan trekkes opp og ned, ettersom hvor mange knapper du trenger. Designen er stilig å se på, men er litt mindre praktisk i bruk. I hvert fall for undertegnede blir denne sylinderen litt i veien ved at den er for stor i omkrets, og derfor gjør at det blir vanskeligere å nå alle knappene uten å måtte skifte grep. Spesielt når sylinderen står plassert midt på kontrollen. Men knappene gir forøvrig en god kvalitetsfølelse å trykke på samtidig som responsen er presis og kjapp.

Toshiba Regza 47VL863   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen