Hege Skryseth går fra stillingen som administrerende direktør i Microsoft Norge, til å bli Vice President Corporate Business Development i Kongsberg Gruppen. (Bilde: Microsoft)

Toppsjefen i Microsoft Norge slutter

Hege Skryseth drar til Kongsberg Gruppen.

Over de siste 3,5 årene har Hege Skryseth vært administrerende direktør i Microsoft Norge. Hun har jobbet som toppleder innen IT-sektoren i ti år, blant annet i GeoGroup.

I en pressemelding forteller Kongsberg Gruppen at hun nå forlater den norske divisjonen av programvaregiganten. 1. september trer hun inn i en direktørstilling hos Kongsberg Gruppen:

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Kongsberg Gruppen som Vice President Corporate Business Development. Etter mange år i internasjonale selskaper og selskapsstrukturer, ser jeg frem til å sitte tett på den strategiske retningen for selskapet og å være med å bidra til ytterligere vekst, sier Hege Skryseth i en pressemelding.

Kongsberg Gruppen er store innen både offshore-, maritim- og våpenindustrien.

Tidligere Dell-sjef tar over

Microsoft Norges toppleder fra 1. september, Michael Jacobs.
Microsoft Norges toppleder fra 1. september, Michael Jacobs.Foto: Microsoft

Hullet Skryseth etterlater seg i Microsoft, skal fylles av Michael Jacobs. Det kunngjør Microsoft i en pressemelding som ble sendt ut rett etter at vi tok kontakt.

Jacobs har tidligere jobbet i Dell i 11 år, blant annet som administrerende direktør for Norge, Sverige og Danmark. Han har tidligere erfaring fra både Oracle og Telenor.

– Jeg har hatt 11 fantastiske år i Dell, og jeg kommer til å fortsette et tett samarbeid med kunder og partnere for å bidra til at de utvikler seg og lykkes forretningsmessig, sier han. 

(Kilde: Pressemelding, Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen