Toppmodeller fra Gainward

Det dyreste kortet i Gainward sin 6800-serie er definitivt CoolFX PowerPack! Ultra/2600 "Golden Sample", klokket på 450 MHz og 1200 MHz GDDR3-minne. På toppen av det hele leveres råskinnet standard med vannkjøling, noe som også kan utvides til et "oppgraderingskit" for northbridge og CPU. Prisen for grafikkortet ligger ganske høyt. Veiledende utsalgspris på nærmere 8000 norske kroner betyr at kortet nok kun vil bli kjøpt av entusiaster med litt tykkere lommebok enn de fleste andre.

Gainward har selvsagt lansert en rekke andre grafikkort, som ligger lavere i pris enn det ovenforstående kortet. Den billigste versjonen basert på GeForce 6800 koster ca. 3000 norske kroner og har 128 MB minne. Dersom man ønsker samme kort med 256 MB minne ligger prisen foreløpig noen hundrelapper høyere.

"Ultra" ligger foreløpig ganske høyt i pris og man må regne med å betale minst 5000 kroner eller høyere.

De fleste norske nettbutikker som leverer Gainward-kort tar i mot bestillinger på kort. Leveringstiden er noe ulik på det forskjellige produktene - fra et par dager til to uker. Dersom man ikke er i stor nød for å oppgradere raskt, kan det naturlig nok lønne seg å vente til etter sommeren. Prisene kommer garantert til å synke på disse produktene, spesielt når kort med PCI Express inntar markedet senere i år.

Sjekk prisguiden for den beste prisen på GeForce 6800, GeForce 6800 GT og GeForce 6800 Ultra.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen