Toppmodell med lyssterk linse

Toppmodellen i den nye serien med webkameraer blir kalt Premium QuickCam Ultra Vision Webcam, og er et sylinderformet kamera med fast glasslinse og en blender på f1.6. Dette betyr at linsen klarer å utnytte romlyset bedre enn webkameraer flest, og at behovet for programvarebasert optimering av bildet blir mindre.

Bildesensoren er på 1,3 megapiksler, men videostrømmen er likevel begrenset til på 640x480 piksler (ca. 0,3 megapiksler). Mikrofon er integrert på kameraet.

Ultra Vision har en lyseblå ring når kameraet er tilkoblet, en idé som vi har sett før på Creatives Live!Motion-kamera. Kameraet har videre to knapper, en for å ta stillbilder, og en for å åpne en videostrøm for brukeren.

Logitechs Video Effects-programvare, som manipulerer videostrømmen i sanntid følger også med. Denne kan vise bevegelige avaterer som mimer brukerens ansiktsuttrykk, eller legge på elementer som bart, dykkermaske og krone i bildestrømmen.

QuickCam Ultra Vision vil potensielt kunne gi skarpere bilder enn vi er vant til fra webkamera, men hvor stor forskjellen er i praksis gjenstår å se. Kameraet vil være tilgjengelig i begynnelsen av august til en veiledende pris på kr 1 349 inkl. mva.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen