Toppmodell glimret med fravær

HANNOVER (Hardware.no): Nvidias kommende toppmodell på skjermkort-fronten har fått navnet GeForce 9800 GX2. Opprinnelig skulle offisiell lansering være 11. mars, men blodferske bilder fra Cebit viser at denne er utsatt en uke. For spesifikasjoner, se vår tidligere nyhet.

Egentlig hadde vi regnet med at det skulle være god tilgang på GX2-kort på Cebit, men den gang ei. Det første fant vi hos MSI. Det som var morsomst var oppslaget under kortet: "Nvidia NDA, Embargo date (NDA) Mar/18. 2008". MSI har tydligvis fått med seg sperrefristen for dette kortet, men hva betyr vel slikt? Fint for oss i alle fall!

Nestemann ut er Inno3D, her stod det intet om NDA, men kortet var merket mer enn godt nok.

Vi ramlet også over et kort hos Galaxy ved ren slump. Oppmerksomheten ble fanget av noe annet og vips, der var det jammen et GX2. Flott tenkte vi, flere kort må finnes. Vi trålte alt av Kina-haller, obskure skjermkortprodusenter fra hele verden men nå var det glissent gitt. Mye GeForce 9600 GT fra produsenter vi aldri har hørt om, men lite GX2.


På vei gjennom de litt mer anstendige områdene falt blikket på et spennende kort hos Gainward. Det kunne vel ikke være? Ingen merking og ellers lite å hente, men kortet ser jo særdeles likt ut som de andre GX2-kortene vi har sett. Vi later som det er et GX2 vi, så er vi oppe i fire slike kort.


<i>GeForce 9800 GX2, eller?</i>
GeForce 9800 GX2, eller?

Vi ruslet også innom Asus, men det var det ingen GX2-kort å finne. Selv ikke etter at vi spurte om et fikk vi napp. "Det kunne hende at det fantes et på bakrommet, men det fikk vi ikke ta bilde av, hvis det var der da...".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen