Toppmodell fra Loewe som koster flesk

Toppmodell fra Loewe som koster flesk

Det tyske selskapet Loewe er en av få gjenværende europeiske TV-skjermprodusenter og er i tillegg kjent for sine produkter som går under high-end-segmentet. Nå har de annonsert sitt seneste produkt – Loewe Art 46 LED 200.

Som navnet antyder, har den nye TV-en en LED-baklyst LCD-skjerm på 46 tommer, og en oppdateringsfrekvens på 200 Hz. Loewe Art 46 har et strømforbruk på 0,4 watt ved standby-modus, og har i tillegg en strømsparende funksjon som skal tilpasse forbruket til lokale lysforhold.

Multimediamuligheter

Loewe Art 46 LED 200 er den hittil største modellen i Art-serien og kommer med flere valgmuligheter innen multimedia – inkludert nettverksmuligheter for hjemmet som streaming via MediaHome og tilgang til Loewes MediaNet hvor man kan laste ned diverse applikasjoner og liknende.

I følge Loewe skal denne TV-en tilby Art-seriens beste bildekvalitet noensinne, mens den også byr på flere muligheter når det kommer til montering og plassering – med valg fra å stå på bord til å bli festet på veggen. TV-en kommer i ny, valgfri mocca-finish, med andre muligheter som glossy svart eller krom.

På lydfronten får TV-en toveis høyttalere, med formatstøtte av Dolby Digital Plus, integrert AC3 og DTS. Effektforbruket er 2 x 20 watt, med 40 watt for lavere frekvenser via en subwoofer.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Prisen her til lands starter på 27 990 kroner. Loewes galleri finnes hos Oslo Hi-Fi Center

(Kilder: Pocket-lint, What Hi-Fi?)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen