Topp 5 trendmobilene

Synes du utseendet er viktigere enn innmaten? Da bør du ta en titt på høstens lekreste, stiligste og mest trendy mobiltelefoner.   

I disse dager avholdes Oslo fashion week. I den anledning har vi testet de mest moteriktige mobilene.
Hva er egentlig en motemobil, og hvordan kan vi definere hvilke mobiltelefoner som passer best som et smykke og trendy tilbehør? Vi har valgt ut et knippe mobiltelefoner ut fra kriterier vi mener er selvsagte for å passe inn i denne kategorien. 

Designere
 
Det siste året har det dukket opp en rekke forskjellige designmodeller fra de allerede godt kjente mobilprodusentene. I tillegg har designere som Vertu, Dolce&Gabbana, Escada og Versace gått sammen med mobilprodusenter for å lage eksklusive, moteriktige mobiltelefoner til svimlende summer.   Ettersom de færreste her hjemme brenner av flere millioner på en mobiltelefon, er vi pent nødt til å holde oss til lekre materialer, sisseleringer i metallflater, artige formfaktorer og selvsagt – speil! 

Vesker
 
Som seg hør og bør kommer flere av designmobilene med egne matchende vesker – har du først en moteriktig mobiltelefon ville det jo vært ille om du måtte stappe den ned i en for trang bukselomme eller en veske som overhode ikke matchet.   Vi har valgt å plukke ut modeller som er mulig å få kjøpt i landets mange mobilforretninger, og har derfor også måttet ekskludere både de ekstravagante designmobilene fra utlandet og de modellene som ikke enda har rukket å finne veien til butikkhyllene.   Her er de utvalgte lekkerbiskene:   

1. Plass -- Motorola Razr V3i Dolce & Gabbana
 


Den superpopulære Razr V3 er alle tenkelige farger. Du kan velge mellom hvit, svart, sølv og rosa, og finne den fargen som best matcher garderoben din.   Vil du skille deg ut fra mengden, er den eksklusive Dolce & Gabbana-varianten noe for deg. Den supersofistikerte telefonen i gull og sølv leveres med inngravert Dolce & Gabbana-logo og er et må-ha for alle motebevisste mobilkjøpere. 

Klikk her for å lese testen 

2. Plass -- LG KG800 – Chocolate 


LG KG800 er riktignok ikke noen sjokoladeplate i virkeligheten, men LGs Chocolate er en svært smakfull mobiltelefon allikevel. Skyvemobilen har en lekker, svart overflate med rødglødende ikoner som lyser opp når de berøres. Tastaturet ligger skjult under skjermen, men også dette er lekkert når det skyves frem for å skrive tekstmeldinger eller slå inn nummer.   Chocolate er LGs første designmobil i serien Black Label og har allerede rukket å stikke av med flere priser.

Klikk her for å lese testen!  

3. Plass -- Samsung E900
 


Om Samsung har hermet etter LG eller ikke, spiller liten rolle, men at deres E900 er minst like smakfull som LG Chocolate er det liten tvil om.
Den svarte, slanke lekkerbisken kombinerer et feiende flott utseende med imponerende funksjoner og god brukervennlighet. En av favorittsjokoladene våre både utseendemessig og på innsiden. 


Klikk her for å lese testen!

4. Plass -- Nokia 8800
 


Vi kommer ikke utenom Nokias sølvblanke penisforlenger. Da vi i høst hadde en stor test av designmobiler var panelet skjønt enige om at ingen andre mobiltelefoner kunne måle seg med den elegante skyvemobilen fra Nokia. Ja, den er upraktisk, men strengt tatt er det vel ikke så veldig mange moter som går for å være spesielt praktiske – med mindre gummistøvler og joggesko er moteplagg.   Nokia 8800 er opprinnelig sølvfarget, men dersom du ikke er så glad i sølv er det fortsatt håp. Det er jo ikke ekte bling-bling før du får tak i den i gull. Og ja – 8800 finnes i gull.

Klikk her for å lese testen!   

5. Plass -- Nokia 7380

 
 
Vi har prøvd å finne frem til mobiltelefoner både menn og kvinner synes er lekre, trendy og stilige, men Nokia 7380 tror vi nok utelukkende frister kvinner. Med utsøkte materialer og utseende som en liten mascara er dette telefonen for deg som liker å bli lagt merke til. Skjermen på 7380 et speil når telefonen ikke er i bruk – og dermed svært praktisk å ha med på byen.   Å ringe og skrive SMS er riktignok ikke like praktisk, og vi tror de færreste orker å bruke 7380 som den eneste mobiltelefonen – i alle fall hvis de bruker mobilen til mer enn å bare speile seg i skjermen.   

Klikk her for å lese testen! 

Mobilen.no har testet over 170 mobiler, for å se alle våre tester klikk her!


Har du ikke en av de beste trendmobilene? Delta i vårt diskusjonsforum og stem frem neste års trendmobiler!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen