Topp 10 spådommer

Topp 10 spådommer

Det er journalistene og testerne i TechDigest som har lett gjennom rykteskriveriene i forkant av messen, og her er topp ti av deres spådommer:

1. Nokia: Fan-nettstedet Ring Nokia har allerede funnet tidlige bilder av en dings kalt N800. De tror dette er oppfølgeren til det trådløse surfebrettet 770 som Nokia lanserte i fjor. Det er også godt mulig at Nokia lanserer noen nye telefoner i N-serien.


2. Microsoft: Det går rykter om at når Bill Gates leverer sin store åpningstale søndag kveld, vil det komme en annonsering om kule tilleggstjenester for Xbox 360 – i kampen mot den nært forestående Playstation 3.

3. HDTV: Det kommer neppe som noe stort sjokk at det vil lanseres større og bedre flat-TV-er, og såkalt “full HD” – 1080p – kommer til å være i vinden. I år som i fjor vil det også konkurreres i hvem som kan vise fram den største TV-en, og både Samsung, LG og Panasonic kommer nok til å vise fram mega-TV-er.

4. MP3-spillere: Apples store annonsering kommer neppe på CES, men heller på neste ukes Macworld-messe. Vent likevel å se de første små mp3-spillerne med flashminne opp til 10 GB, og Sandisk er en av favorittene til å lansere en spiller med så mye minne.

5. HSDPA-mobiler: Neste generasjons versjon av 3G kommer til å gi skikkelig bredbånd til mobilen din. Her hjemme har hverken Telenor eller Netcom begynt å bygge ut nettene til å støtte den nye teknologien, men det kommer antakeligvis til å komme annonseringer i løpet av året. På CES vil nok flere produsenter vise fram telefoner med HSDPA, blant det Nokia, Motorola, Samsung og LG.

6. LG: Regn med å få se neste generasjons Chocolate-mobiler.

7. HD DVD og Blu-ray: Harddiskopptakere som støtter en eller begge av det nye DVD-formatet kommer til å bli vist fram, av blant annet Samsung, LG og Toshiba.

8. Sony: Japanerne kommer til å vise fram minst tre eller fire HD videokamera for å konkurrere med modellene fra JVC og Samsung.

9. Philips: Selskapet kommer til å vise fram nye Media Center pc-er og flere LCD-TV-er som støtter 1080p.

10. Grønne dingser: Det har vært mye fokus på miljøet etter årets milde vinter, og på CES 2007 kommer vi til å se flere miljøvennlige dingser. Japanerne vil antakeligvis fokusere sterkt på miljø, og ryktene sier Sharp kanskje har en ting eller to som går på solcellebatterier å vise fram.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen