Top Gun-oppfølger

Denne gangen skal ikke Maverick sitte på skolebenken, men undervise.
Denne gangen skal ikke Maverick sitte på skolebenken, men undervise.

For ikke lenge siden ble det kjent at Tom Cruise muligens kommer til å spille i enda en Mission Impossible film. Enkelte har også hevdet at den smileglade scientologen kanskje skal spille Hugh Hefner i den kommende filmen om Playboy-kongen.

Instruktør?

Tilbudene venter i kø for Cruise og nå har mannen fått tilbud om å børste støvet av pilotbrillene sine i en oppfølger til filmen "Top Gun", det melder nettstedet Filmz.dk. De høyere herrene i Hollywood vil at han skal gjenta sin rolle som den rappkjefta Pete "Maverick" Mitchell, dog ikke som pilot denne gangen, men som instruktør på flyakademiet.

Men det er ikke bare Cruise som kanskje skal vende tilbake til en eventuell oppfølger - Val Kilmer, som spilte den iskalde Tom "Iceman" Kazansky, skal ha vist interesse for å gjenta sin rolle.

Lønnsomme nyinnspillinger

Ideen om en oppfølger til filmen skal ha kommet frem i lyset etter suksessen til fortsettelsene av andre 80-talls klassikere, som "Indiana Jones", "Rocky" og "Rambo".

Det meste er med andre ord lagt til rette for en fartsfylt oppfølger, men om filmen faktisk blir virkelighet er enda opp til Cruise.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen