Vi vet fortsatt ikke sikkert hvordan det nye Tony Hawk-spillet vil se ut. (Bilde: Montasje: Activision, Apple, Teknofil.no)

Tony Hawks nye spill blir et mobilspill

Dårlig nyhet for Xbox One- og PlayStation 4-eiere.

Noen av de aller kuleste spillene til både den originale PlayStation og senere også PlayStation 2, var Tony Hawk-spillene.  Dermed var gleden stor da Tony Hawk røpet at han jobber med et splitter nytt skateboardspill, selv om han ikke ville avsløre noen detaljer.

Nå har detaljene kommet, og det viser seg at spillet kun blir tilgjengelig for mobiltelefoner og nettbrett. 

Ikke for konsoller

Nyheten er ekstra overraskende ettersom Hawk tidligere skal ha sagt til nettstedet IGN at han gledet seg til å lage spill når nye konsoller kom på markedet. Nå som PlayStation 4 og Xbox One er ute, virket det naturlig at spillet var ment for dem. Slik ble det ei. 

I et intervju med Larry King Now bekreftet Hawk at det neste Tony Hawk's Pro Skater-spillet vil slippes ekslusivt for mobiler og nettbrett. Styringen vil bli gjort av sveiping på skjermen, "slik at du kan bruke den faktiske berøringsfølsomme skjermen", forklarte Hawk. 

Dermed kan du se langt etter å spille et skateboard-spill fra Tony Hawk på din nestegenerasjons-konsoll. I stedet kan du vente deg et nytt mobilspill fra skateboardstjernen, i løpet av 2014. Det er fortsatt ikke kjent hvilken mobilplattform spillet er laget for.

Mobilspill har blitt en stadig mer lukrativ bransje: 
De største mobilutviklerne tjener mange millioner på spillene sine »

(Kilde: Ars Technica)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen