Tonstad skal ta Aspiro videre

Aspiro er ledende i Nord-Europa når det gjelder å utvikle mobile løsninger og tilrettelegge for distribusjon av mobilt innhold. Selskapet jobber tett med mobiloperatører og tilbydere av mobile tjenester- og innhold. I dag offentliggjorde Aspiro at de har ansatt Peter Tonstad, tidligere administrerende direktør i webkonsulentfirmaet Tarantell AS som ny sjef for Mobile Solutions.
- Jeg er svært glad for at Peter Tonstad har sagt ja til stillingen som leder for Mobile Solutions. Tonstad har solid kompetanse og bred erfaring innen B2B-rettet virksomhet, som vil være viktig når vi skal videreutvikle Mobile Solutions”, sier administrerende direktør Gunnar Sellæg i Aspiro.
I en pressemelding fra Aspiro heter det at selskapet ser et stort vekstpotensial innenfor forretningsområdet Mobile Solutions, spesielt innen mikrobetalinger, men også innen CRM-området, kundekommunikasjon, mobile billettløsninger samt mobil markedsføring. Peter Tonstads oppgave vil være å videreutvikle Aspiro innen disse områdene.
- I ulike roller har jeg jobbet med mobile løsninger og mobilt innhold i 10 år. Relevansen og potensialet for mobile løsninger har aldri vært større enn nå. Aspiro Mobile Solutions er blant de absolutt ledende innen området i Nord-Europa, og har en imponerende kundeliste innen media og merkevarer. Jeg ser virkelig frem til å bidra til fortsatt positiv utvikling for selskapet sammen med Aspiro-teamet, sier Tonstad.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen