Tomtom vil ta bedre betalt

Amobil.no/Amsterdam: Tomtom samlet i dag journalister fra hele verden, og sparket i gang arrangementet "Shaping the future of navigation".

Selskapet har foreløpig verken lansert noen nye GPS-er eller ny programvare, men har avslørt at relevante applikasjoner vil lanseres, og lovde også at vi dag kom til å få se at Tomtom-GPS-er blir mer brukervennlig.

Selskapet satser altså på å utvikle mer brukervennlige produkter, men det er usikkert om de kommer til å utvikle seg på teknologisiden.

– Vi kommer ikke til å lage rosa GPS-enheter med det første, og kommer heller ikke til å lansere GPS-er med innebygget kamera. Vi kommer til å holde oss til GPS, sier Alexander Ribbink, administrerende direktør i Tomtom.

Får høyere pris?

Samtidig avslører selskapet at de nå forbedrer kundeservicen sin. I dag får 70 prosent av innringerne svar fra en person innen 45 sekunder. Målet er at 80 prosent av de som ringer skal få svar allerede innen 20 sekunder.

Det kan tyde på at Tomtom-produktene også kommer til å koste mer. Undersøkelser selskapet har gjort, viser at 25 prosent er villige til å betale mer for et Tomtom-produkt. Selskapet har forøvrig gode tider, og selger 40 prosent flere GPS-er i år enn i fjor.

Undersøkelser viser også at folk som bruker GPS i bil sparer 16 prosent avstand, og er med i 12 prosent færre bilulykker.

Amobil er til stede i Amsterdam, og kommer tilbake med mer informasjon fra Tomtoms lansering.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen