Tomtom slipper bilholder for Iphone

Tomtoms bilholder for Iphone. (Bilde: Tomtom)
Tomtoms bilholder for Iphone. (Bilde: Tomtom)

Tomtom har lenge hatt navigasjonsprogramvare tilgjengelig for Iphone. Nå har selskapet også lansert en egen mobilholder du kan feste i bilen.

- Med Tomtoms bilholder for Iphone får endelig Iphone-brukere en optimalisert navigasjonsopplevelse gjennom telefonen, sier Benoit Simeray, visepresident for mobil i Tomtom, i en pressemelding.

Nå har du riktignok kunnet kjøpe bilholdere til Iphone lenge før Tomtoms lansering denne uken. For eksempel selger Brodit.se flere ulike typer bilholdere til Iphone.

Egen GPS-mottaker

Tomtoms egen bilholder til Iphone har flere finesser. Blant annet har holderen en egen GPS-mottaker, som skal forsterke signalet slik at du ikke mister kontakten med GPS-satelittene oftere enn absolutt nødvendig.

Holderen har også innebygget høyttaler og mikrofon, slik at du kan snakke i telefonen uten å måtte holde den opp til ansiktet. I tillegg lades telefonen når den står i holderen. Vil du høre på musikk, har holderen en AUX-utgang slik at du kan spille musikk fra telefonen i bilen. Dette krever imidlertid at du har AUX-utgang på bilstereoen din, og en 3,5 millimeters minijack-kabel.

Føler du at Tomtoms bilholder til Iphone er bilholderen i ditt liv, kan du bestille den fra selskapets egne nettsider, eller fra Apples nettbutikk. Prisen er 899 kroner.

(Kilde: Tomtom, Brodit.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen