TomTom-navigering for skjortelomma

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler

TomTom One - Navigasjonssystem for skjortelomma
TomTom har nå lansert en oppgradert versjon av One-serien sin. Forskjellen fra forgjengeren er at de nye GPS-enhetene har blitt mye mindre, og enkelt kan flyttes fra bil til bil eller til fots. Faktisk kan du plassere GPS-enheten i skjortelommen om du vil. Dimensjonene er oppgitt til 9,6 x 8,2 x 2,5 centimeter, og GPS-enhetene veier med det 176 gram.

Serien består av TomTom One Europa og TomTom One Skandinavia. Det eneste som er forskjellen på disse er at du med Europe kan navigere i Vest-Europa, mens du med TomTom Skandinavia kan navigere i Skandinavia. Kartene er forhåndsinstallert.

- TomTom One har blitt en favoritt blant forbrukere over hele Europa, og har solgt bedre enn de fleste bærbare navigasjonsenheter på markedet, sier Harold Goddijn, administrerende direktør i TomTom.

TomTom One-brukere vil nå få tilgang til TomToms Plus-tjenester, noe som inkluderer fotoboksvarsler, sanntids trafikk- og værrapporter, oppdateringer om veiforholdene og en ny tjeneste kalt Buddies. Sistnevnte tjeneste lar deg se vennene dine som har den samme tjenesten direkte på kartet, og de kan se deg. Du kan også sende lynmeldinger for å planlegge kjøreruten.

Veiledende pris for TomTom One Skandinavia er 2495 kroner, mens du må ut med 3349 kroner for å få kart over Vest-Europa.

Alternativ tekst mangler

TomTom Navigator 6 - Mobilnavigasjon
TomTom Navigator 6 er en løsning for deg som vil ha navigasjon i mobiltelefonen eller PDA-en din. GPS-mottakeren kobles til mobiltelefonen eller PDA-en med blåtann, og kartene legges inn i telefonen eller PDA-en.

Med TomTom Navigator 6 kan du navigere direkte til en person fra kontaktlisten din. Det vil si at du ikke trenger å lete frem adressen hver eneste gang, hvis du ikke klarer å lære deg veien utenatt.

Fotoboksvarsler er forhåndsinstallert, og skal være den mest oppdaterte fotoboksvarsleren du får tak i. Navigator 6 sier også ifra hver gang du kjører for fort.

I Navigator 6 finner du også en fotgjenger-funksjon. Denne viser alt i 2D som er låst til en posisjon selv om du beveger deg. På den måten skal du enkelt kunne navigere til fots.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen