Tommy Lee Jones saksøker Paramount

Ifølge Variety.com søksøker nå Tommy Lee Jones Paramount for over 10 millioner dollar (i overkant av 50 millioner kroner) som han hevder at filmselskapet skylder ham for sin innsats i årets Oscar-vinner "No Country for Old Men".

Tommy Lee Jones som Sheriff Ed Tom Bell.
Tommy Lee Jones som Sheriff Ed Tom Bell.

Bonus-ordning

Anklagen som er rettet mot Paramount går ut på at Jones ble lovet "en betydningsfull bonus" hvis filmen skulle vise seg å bli en kassasuksess. "No Country for Old Men" har til nå tjent inn i underkant av en milliard norske kroner. Jones har satt en revisor på saken for å finne ut størrelsen på bonusen han ønsker utbetalt.

Jones og hans advokater har kontaktet Paramount, men filmselskapet har til nå ikke gitt noe svar. Skuespilleren har til nå ikke ønsket å kommentere saken.

- Søksmålet taler for seg selv, kunne Jennifer Allen, Jones pressesekretær, fortelle.

I søksmålet står det blant annet at Jones ikke har fått utbetalt sine rettmessige bonuser og at endel av utgiftene skuespilleren hadde i forbindelse med filmen har blitt feilberegnet. I tillegg står det at kontrakten hans inneholdt feil og mangler som ikke ble rettet opp før filmen ble spilt inn.

Filmen, som er basert på en anerkjent roman av Cormac McCarthy, stakk av med fire priser under årets Oscar-utdeling, blant annet for beste spillefilm.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen