Tom Hanks, engler og demoner

"Unnskyld meg, men er dette veien til Vatikanet?"

Forfatter Dan Brown skrev romanen "Engler og Demoner" før han skrev "Da Vinci-koden", men nå blir filmversjonen av "Engler og Demoner" oppfølgeren til "Da Vinci koden", opplyser Empire Magazine. At den første filmen skulle få en oppfølger har vørt klart ganske lenge, men det er først nå det har blitt slått fast at regissør Ron Howard og skuespiller Tom Hanks blir med på oppfølgeren.

Blåser Vatikanet i lufta

Et forbløffende og grotesk mord som bare symbologen Langdon kan løse, har igjen skjedd, denne gang i selveste Vatikanet. Mordgåten leder til et hemmelig brorskap som truer med å blåse den hellige byen i lufta med anti-materie stjålet fra CERN, som hevn for alt det gale den katolske kirken har gjort opp gjennom tidene.

"Da Vinci koden" ble ikke spesielt godt mottatt av filmkritikerne, men solgte for 758 millioner dollar totalt over hele verden. Innspillingen av "Engler og Demoner" starter i januar og premieren er satt til 19. desember 2008. Før det skal Tom Hanks spille inn en ny 2. verdenskrigs-serie med Steven Spielberg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen