Tollgrensen på stedet hvil

Statsbudsjettet ble lagt frem i dag og mange var spente på hva Finansdepartementet har for gode eller dårlige nyheter. For dingseelskere var nyhetene heller dårlige.

Tollgrensen blir stående
Finansdepartementet viser nemlig intet ønske om å heve dagens tollgrense på 200 kroner for hva du kan importere inn til Norge fra utlandet. Denne grensen på 200 kroner fra 1975 har lenge blitt ansett som svært lav og mange har ytret ønske om at denne skal heves. Det er ikke mye du får kjøpt for 200 kroner. Finansdepartementet er derimot ikke interessert i at nordmenn skal kjøpe store mengder teknologi og dingser fra utlandet tollfritt. Dermed må du fortsatt tenke over tollen når du handler på nett i utlandet.

Under valgkampen sa flere partier at denne grensen bør økes til 1000 kroner, men foreløpig ser det ut til at det er andre saker som prioriteres på budsjettet.

Tollfritt undertøy
Derimot vil de som liker undertøy kunne glede seg. Ifølge pressemelding ønsker Finansdepartementet at undertøy skal kunne importeres tollfritt hit til landet. Det betyr at nettbutikken til Victoria Secrets fra nå av kan bli et yndet mål for nordmenn som er ute på nettshopping.

For dingseelskere er dette kanskje uansett en god nyhet. Selv om de ikke blir mye lek utenfor sengen kan kanskje dette medføre at leken blir flyttet over hit.

Om dette fremstøtet fra Finansdepartementet er en strategi for å heve befolkningsveksten her i landet vites ikke.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen