Tokanals lydkort fra Onkyo


Onkyo er ingen kjent fabrikant når det gjelder PC-deler. Når det gjelder hi-fi er saken ganske annerledes. Innen hi-fi har Onkyo drevet i mange år med stor suksess.

Lyden i fokus
WAVIO SE-90PCI baserer seg som nevnt på VIAs Envy24MT-brikke. I den anledning kan det legges til at Onkyo også produserer et kort basert på Envy24HT-brikken, nemlig WAVIO SE-150PCI.

Envy24MT støtter opp til 24-bit/192 kHz. DAC-en er fra Wolfson og støtter også 24-bit/192 kHz. Kortet har en SN-ratio på 110 dB. I tillegg er kortet utstyrt med Onkyos VLSC-teknologi, noe som skal føre til en mer naturlig lyd fra digitale kilder.

Skjermet signalbane
Kortet er bare utstyrt med to RCA-tilkoblinger og en optisk digitalutgang. Onkyo satser heller på innsiden. Nå skal det legges til at dette ikke er dårlige alternativer, snarere tvert imot. Det råeste er kanskje at Onkyo har skjermet signalbanen med kobberplater.

Ellers støtter kortet EAX 2.0 og A3D 1.0, men strengt tatt er det vel andre verdier som potensielle kjøpere ser etter.

Pris og tilgjengelighet
SE-90PCI skal komme i salg på det japanske markedet i slutten av mai til en pris på noe over 600 kroner. Når eller om denne godsaken kommer til Norge er ikke kjent.

(Kilder: (Digit-Life, Onkyo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen