Tøffing med tøffing

Rollei er kanskje ikke den produsenten som er mest kjent for sine digitale kompaktkameraer her til lands, men merket er både gammelt og nobelt, og de har stått for flere klassikere i fotohistorien, som for eksempel den velkjente Rolleiflex-serien som i sin tid var noe av det beste som var å få fatt i av kameraer. Rollei 35-serien var også et høydepunkt, og disse kameraene var lenge de minste 35mm-kameraene på markedet.

Det spørs imidlertid om Rolleis siste påfunn blir like klassisk som disse seriene. De har nemlig utstyrt sitt slagfaste og vanntette kamera, X-8 Sports (tysk link) med bilde av Chuck Norris, utvilsomt først og fremst som et PR-stunt. Og det virker, for vi skriver jo om det, ikke sant?

Akkurat det har forresten Rollei lite igjen for, da det for tiden ikke er noen norske importører av disse kameraene, men i følge Rolleis pressekontakt Christian Achenbach kan dette komme til å endre seg "...in the near future, as Rollei is looking for more distribution partners in Scandinavnia". Den som lever får se.

PS!
Inntil videre vil du ikke finne Rolleis kompaktkameraer i vår produktguide, men dette vil selvsagt endre seg så snart kameraene blir tilgjengelige i Norge. I mellomtiden kan du finne mer informasjon om de fleste kameraene i denne pressemeldingen (PDF).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen