Tøffere Transformers

Michael Bay har tidligere sagt at han har skrevet et utkast til historien til "Transformers 2" og det ser ut som om Shia LaBeouf allerede har fått tatt en kikk på dette. Empireonline har møtt "Transformers"-stjernen og han har fortalt hva vi kan forvente oss av filmen.

Større og bedre

Optimus Prime må igjen gjøre seg klar til dyst.
Optimus Prime må igjen gjøre seg klar til dyst.

– Jeg vet om et par ting jeg må jobbe med til den neste filmen. Jeg har sett skisser av actionscenene og jeg så Michael i går. Filmen kommer til å bli skikkelig rå. Vi lager ikke en til med mindre den er det, og Mike gir seg ikke før han får gode resultater - han holder på med noen sprø greier. Og de skissene jeg har sett... De er massive. Om den første filmen var en indikator på hvor massivt "massivt" kan være, så kommer denne filmen til å blåse dere av banen. Det er sykt. Mikes hjerne er bare laget for dette – det er utrolig, sa LaBeouf til nettstedet.

– Det kommer til å bli mer karakterisering rundt robotene, noe jeg liker. Jeg var en fan av "Transformers" før filmen kom ut. Og det kommer til å bli mye action... Det sier seg selv regner jeg med, fortsetter han.

Dessverre kan ikke LaBeouf nå snakke om scenene eller historien i detalj, men slapp han litt informasjon:

— Det kommer til å komme nye roboter på begge sider. Jeg kan si at krigen ikke er over... Det er vanskelig å bli intervjuet når jeg ikke har lov å prate om filmen. Om jeg gir vekk to eller tre ting om filmen blir jeg irettesatt for det, forklarer han.

Forfatterene tilbake til jobb

Nå som forfatterstreiken endelig er over kan forfatterene Ehren Kruger, Roberto Orci og Alex Kurtzman fortsette på manuset. Men de har ikke mye tid: Filmen skal etter planen begynne filmingen innen fire måner, igjen med et øye mot premiere 26. juni, 2009. Den datoen hadde tidligere blitt forskjøvet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen