Tøff og liten skrivernyhet fra Canon

I likhet med Canons andre nye fotoskrivere bruker Bubble Jet i70 MicroFine Droplet Technology og 5 picoliter dråpestørrelse. Med 4800x1200 i oppløsning og 4 blekkfarger henger ikke i70 langt etter storbroren BJ i950, som har samme oppløsning, 6 blekkassetter og 2 picoliter dråpestørrelse.

Dette betyr at Canons nye mobile skriver henger seg på Canons resterende skrivere når det gjelder oppløsning, og den bruker mye av den samme teknologien. For en slik mobil skriver vil utskriftshastigheten være av stor betydning, og tallene Canon presenterer i sin pressemelding er ganske imponerende.

i70 klarer opptil 13 sider i minuttet ved sort/hvitt utskrifter, og opptil 9 sider i minutter ved utskrift av sider med farge.

En annen viktig funksjon er muligheten til å skrive ut bilder uten kanter, og den kan skrive ut bilder direkte fra Canons kameraer eller videokameraer uten bruk av PC.

i70 leveres med et batteri som skal holde til 450 utskrifter, og bruker USB 1.1 til dataoverføring.

Canons nye Bubble Jet i70 vil koste omtrent 2500,- og dukker opp i butikkhyllene i andre halvdel av mars.

Pressemelding er vedlagt under.

Kommentarer eller spørsmål? Bruk forumet vårt!

Pressemelding

Canons nye portable Bubble Jet i70 er 40% prosent mindre enn sin nærmeste konkurrent og representerer et generasjonssprang når det gjelder portabilitet, men også en helt ny klasse når det gjelder spesifikasjoner for portable blekkskrivere. At designet forteller at her er det noe helt nytt "under det sølvfargete panseret" er heller ingen ulempe.

Med lanseringen av den nye Bubble Jet i70 gir Canon oss en blekkskriverkvalitet det ligger 25 års forskning bak, i alt fra dyser og blekk til media som dokumentene skrives ut på.

Gjennom disse 25 årene har Canon søkt å bruke alle sider av sin ekspertise. Det å utnytte sine kunnskaper innen produksjon av halvledere og en fullstendig nytenking når det gjelder hvordan blekkdysene lages, har ført til produksjon av skrivere i en helt annen størrelse enn tidligere. Siden 1998 har Canon i følge uavhengige undersøkelser solgt mer enn 70 prosent av alle portable skrivere i Europa.

Bakgrunnen til at Canon har hatt denne holdningen, har vært et ønske om raskt endring av teknologien - både når det gjelder mørkere sort og skarpere, holdbare farger, kortere og kortere utskriftstid, mindre kornete utskrifter og stadig mindre dråpestørrelse i tillegg til bedre fotokvalitet.

Prosessen har også gitt revolusjonerende fremskritt - BJ-10, verdens første skriver i notebook-format ble lansert i 1990 og portabel fargeutskrift i 1995 med BJC 70. Den helt nye Bubble Jet i70 setter en ny standard for portabilitet og tekniske prestasjoner, og den er hele 40 prosent mindre enn sin nærmeste konkurrent. Det kompakte formatet er et resultatet av Canons ønske om å skape egne elementer skreddersydd for Canons portable design, i stedet for bare å stappe forskjellige komponenter inn i en stadig mindre boks.

Tar seg godt ut
Teknologien er pakket inn i en slank design som både tar seg godt ut og er brukervennlig. Den består av et elegant skall i titaniumsølvfarge, derfor passer skriveren lett inn i det mest elegante hjem eller moderne kontor. Til tross for sitt tøffe utseende, har fullstendig nytenkning om hvordan en skriver skal være satt sammen, gjort at Canon likevel har gitt i70 en yteevne som kan sammenlignes med en bordmodell som er mer enn dobbelt så stor.

"Ved å blande funksjonalitet og yteevne til en bordmodell for kontoret med utseende til et designtprodukt man bare må ha, representerer i70 et generasjonssprang når det gjelder portabilitet," sier Ingar Taxt, produktsjef hos Canon Consumer Imaging, " et sprang som vil endre måten vi ser på og bruker skrivere."


Kvalitet og hastighet
i70's yteevne - en funksjon av kvalitet og hastighet - er takket være en rekke teknologier inkorporert i dette lekre portable produktet.

Nytt for portable skrivere er et tremotors system, rett papirmating og toveis utskrift med en passering. Dette bringer til sammen hastigheten opp i 13 sider/min og gjør i70 til den raskeste portable sort/hvitt skriveren som finnes. Hastigheten på 9 sider/min i farger kan også måle seg med konkurrentenes langt mer klumpete bordmodeller.

Samtidig har Canons ekspertise innen forskning og produksjon brakt viktige fremskrift når det gjelder utskriftskvalitet. Det benyttes avansert MicroFine Droplet Technology™ og høyoppløselig (4800 x 1200 dpi) utskrift med 5 pl dråper som plasseres mer korrekt og nøyaktig enn noen gang for en portabel skriver.

Det endelige resultatet er raskere utskrifter med høyere oppløsning i både farger og sort/hvitt samt økt kvalitet og hastighet på arbeid du kan gjøre hvor som helst.

Direkte utskrift uten hvite kanter
i70 er den første portable skriveren som gir direkte utskrift direkte fra Canon kameraer eller videokameraer uten bruk av en PC, og den er også den første portable skriveren som kan skrive ut uten hvite kanter. Exif Print støtte gir bilder av bedre kvalitet som ser mer naturlige ut. Til sammen betyr disse funksjonene at du som er ute og reiser umiddelbart kan få bilder av høy kvalitet og uten hvite kanter - når som helst og hvor som helst - uten at du trenger noen PC.

Programvare med innovasjoner
I tillegg til disse maskinvarefremskrittene bruker i70 flere av Canons og bransjens standard programvare innovasjoner som er nye for Canons portable skrivere, og som gir bedre farger, lød og metning på fargebildene. Disse nye programmene omfatter Exif Print støtte via Easy-PhotoPrint (PC) eller ImageBrowser (Mac) og Photo Optimizer PRO og Photo Noise Reduction for bedre utskriftskvalitet. Med i70 er direkte utskrift til og med mulig fra en mobiltelefon med infrarød utgang eller PDA med IrOBEX.

Andre egenskaper som øker i70s produktivitet er:
* Et nytt oppladbart batteri og ladersett (tilleggsutstyr) bestående av et lettere, mindre og kraftigere Li-ion batteri med redusert oppladingstid. Dette kan skrive ut 450 sider og er bedre integrert i skriveren
* Et nytt oppladbart batteri og bordstativ (tilleggsutstyr) bestående av ladeholder, batteri og lader som er mer praktisk og brukervennlig
* Større blekkassetter som dobler utskriftskapasiteten til 185 sort/hvitt sider
* Kompatibilitet med alle kjente operativsystemer (Windows/Mac) og enkel USB-tilknytning

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen