To servere i 1U-format

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler

Selv om det er to separate servere i et lite format er likevel spesifikasjonene imponerende. Hver av de to serverene har to sokler for Xeon 5000, 5100 og 5300. Noe som vil si tokjerne og firekjerne-prosessorer. Det er også plass til 8 minnemoduler for opp til 32 GB minne i FB-DIMM format, 2 hot-swap harddisker (S-ATA) og en PCI-e x8 slott til hver av de to serverene.

Av fysiske tilkoblingsmuligheter har man to gigabit tilkoblinger (Intel 82563EB), seriellport og 2 USB-porter. Det er også mulig med Infiniband-støtte integrert i hovedkortet av typen MT25204 med en kapasitet på 20 Gbps.

Det vil være mulig å få hele 16 prosessorkjerner i et kabinett på bare 1U (44,45 mm høyt). På grunn av den beskjedne størrelsen er det ikke mulig med redundant strømforsyning, eller mer enn to harddisker pr server (fire pr kabinett).

Alternativ tekst mangler

Strømforsyningen er på hele 980 watt, med en effektivitetsgrad på 93%. Det er den samme strømforsyningen vi så i fjor vår når Supermicro lanserte en 4 sokkel AMD Opteron-server i et like lite kabinett.

(Kilde: Pressemelding fra Supermicro)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen