To nyheter fra Lexmark

Lexmarks to nye skrivere har begge LCD-skjerm, minnekortlesere og er kompatible med PictBridge-standarden. De kan derfor godt benyttes uten å være tilkoblet til PC, selv om dette generelt gir noe dårligere kvalitet på utskrift. De leveres også med programvaren "Lexmark Imaging Studio", som gir en rekke redigeringsmuligheter før utskrift.

De to skriverne benytter Lexmarks nye termiske blekkteknologi. Dette gir 3 picoliters (pl) dråpestørrelse der det trengs detaljer, mens skrivehodet også kan gi 10 pls dråper som øker utskriftshastigheten.

Lexmark P915, fotoskriver

Lexmark P915 er arvtakeren til P815. Den har 6 fargers blekkpatroner, i et såkalt hybridsystem (flere farger sitter i en patron med integrert skrivehode). Skriveren kan klare en oppløsning på opptil 4800x1200 dpi, som skulle kunne gi gode fotoutskrifter. Hvordan kvaliteten er i praksis, vet vi lite om: Vi har enda ikke hatt anledning til å teste skriverne fra Lexmark.

P915 er utstyrt med USB2.0-tilkobling og et arkmagasin med plass til 100 ark. Lexmark har inkludert Accu-feed-systemet på skriveren, som automatisk oppdager papirtype og stiller inn driveren etter dette. Dette minsker også sjansen for papirstopp.

Lexmark P915 forventes i salg i oktober, og selges da til veiledende pris på kr. 1695,-.

 

Lexmark P6250, multifunksjonsmaskin

Lexmark P6250 likner utvendig en del på P915. Den har stort sett de samme spesifikasjoner som P915, men kan i tillegg skanne og kopiere.

I multimaskinen P6250 hjelper en blå, liten lampe deg med å legge arket rett vei når du vil skanne eller kopiere bilder og dokumenter.

Lexmark P6250 forventes også i oktober, til en veiledende pris på kr. 2795,-.

(Kilde: Lexmark Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen