To nye strømsparende skjermer fra Eizo

Eizo EV2335W

To nye strømsparende skjermer fra Eizo

Full HD til kontoret eller hjemmeskrivebordet.

Eizo lanserer to nye 23 tommer store Full HD-skjermer til bruk på jobben eller hjemmekontoret. FlexScan EV2335W kommer utstyrt med IPS-panel, mens FlexScan EV2315W vil ha et TN-panel.

De nye skjermene føyer seg inn i rekken av såkalte miljøbevisste produkter, og er en del av Eizos EcoView-serie – som skal ha økt fokus på energieffektivitet, ergonomi og miljø. Dette skal være gjort mulig gjennom bruk av LED-baklys og et angivelig effektforbruk på 16 watt.

Ulik bruk

FlexScan EV2335W bruker som nevnt et IPS-panel – noe som skal gjøre skjermen passende til bruk for fotografer og amatørgrafikere. I tillegg har Eizo lagt til et Overdrive-system som skal hjelpe til med å senke responstiden til 6 ms.

TN-panelet på FlexScan EV2315W bidrar til å gjøre skjermen billigere, og den skal være optimal til daglige eller profesjonelle gjøremål som surfing på Internett, tekstbehandling og e-post.

EcoView-skjermene skal ha et kontrastforhold på 1000:1, samt kontakter for D-Sub og DVI. EV2335W leveres i tillegg med en DisplayPort-kontakt.

Eizo EV2315W
Eizo EV2315W

Senker forbruket

En automatisk EcoView-funksjon måler lysstyrken i omgivelsene og justerer skjermens lysstyrke i forhold til dette. Funksjonen EcoView Optimizer er helt ny og skal bidra til å senke strømforbruket enda mer.

Begge modellene kommer i tillegg utstyrt med et ergonomisk skjermstativ. Det har en høydejustering på 165 mm, en helning på 30 grader og 344 graders dreining. Skjermen kan også bli rotert til 90 grader for stående visning.

Pris og tilgjengelighet

FlexScan EV2335W vil få en pris på om lag 2260 kroner, mens FlexScan EV2315W går fra cirka 2000 kroner. Prisene har ikke inkludert MVA.

Begge modellene leveres fra og med oktober og kommer med fem års garanti.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen