To nye spillere fra Samsung

Samsung imponerte stort med sin forrige spiller P2. Design- og funksjonsmessig fikk den meget gode kritikker. Nå vil Samsung satse på ny, men denne gangen i mindre format.En stor og en liten
Samsung lanserer hele to nye spillere ifølge pressemelding, S2 og S3. S2 er en mindre spiller uten skjerm, mens S3 er en større spiller med skjerm og trykkfølsom meny under skjermen. Selv er de mest fornøyde med designet i sin S2 spiller skal vi tro pressemeldingen.

- Den kan minne om liten blankpolert stein i strandkanten. Det er lett å se at det er naturen selv som har inspirert Samsungs nye smykke av en musikkspiller, skriver de i meldingen.Spilleren er da også utformet som en stein med knapper på undersiden. Spilleren kommer med lyseffekter som i det minste gjør den enklere å finne i mørket. De håper spilleren vil appellere til de som er interessert i en mindre og enkel spiller, men som samtidig er opptatt av design. S2 vil komme i versjoner på 2GB og vil koste 400 kroner i norske butikker når den kommer i juli.

Større og mer avanser versjon
S3 er en mer avansert og større spiller som kan spille av musikk, radio, spill, video og vise bilder. Spilleren har en skjerm på 1,8 tommer og er ikke trykkfølsom slik som på P2. Også her har Samsung fokusert på design med avrundede kanter.S3 kommer også i juli og vil da komme i to versjoner, en på 2GB og en på 4GB. Prisen vil bli 800 kroner for den minste versjonen og 1000 kroner for den største.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen