To nye mobiltelefoner fra Nokia

De to nykommerne er en del av Nokias satsing på å tilby forbrukerne et variert og komplett utvalg når vi er på jakt etter ny mobiltelefon. I tillegg til å by på et nytt og annerledes utseende, skal vi også kjenne igjen det som har gjort Nokias mobiltelefoner så populære, skriver selskapet i en pressemelding.

Fargerik foldemobil
Nokia 6131 er en den andre foldemobilen Nokia lanserer i dag. Selv om 6131 ikke har WLAN og UMA-teknologi, har den utseendemessig en del til felles med 6136. Formfaktoren er den samme, og begge modellene har store oversiktlige taster.

I tillegg har Nokia ustyrt den lille foldemobilen med 1,3 megapikselkamera, to skjermer i god kvalitet, samt en knapp som enkelt åpner mobilen for deg. På vinteren slipper du altså å ta av deg vottene for å åpne mobilen.

Nokia 6131 har også fått MP3-spiller og FM-radio, og er en allsidig mobiltelefon. Strekker ikke det interne minnet til, kan også minnekort tas i bruk.

Telefonen kommer fargekombinasjonen rød og sølv eller i svart, og forventes til norske butikkhyller i løpet av andre kvartal 2006. Prislappen uten subsidier vil ligge rundt 2300 kroner.

Enkel kameramobil
Den tredje nykommeren fra Nokia er en helstøpt klassiker med enkle kamerafunksjoner og radio. Ønsker du deg en kameramobil for å kunne sende MMS, vil Nokia 6070 være et alternativ.

Den rimelige mobiltelefonen er nemlig ikke like fullspekket av funksjoner som de andre modellene Nokia har presentert på 3GSM i år. Som Nokia 6131 har den støtte for EDGE, noe som gjør at den egner seg godt til mobilsurfing og til bruk som modem.

Nokia 6070 har store gode taster, og egner seg dermed svært godt til å skrive tekstmeldinger og andre meldinger.

Prisen på 6070 er enda hyggeligere enn på 6131, og uten subsidier vil du ikke måtte betale mer enn 1100 kroner. Dermed er det gode sjanser for at Nokia 6070 vil kunne bli en 1-kronesmobil dersom du kjøper den sammen med mobilabonnement.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen