To nye lommekameraer fra Canon

Kombinasjonen av små og lette videokameraer, samt mulighet til å lagre stillbilder på minnekort, blir stadig mer populær.

MVX30i og MVX35i er Canons nyeste modeller i lommeformat. På samme måte som MVX10i var lommeformat-utgaven av MVX3i, ser det ut som disse nye kameraene blir lommeformat-utgavene av MVX20i og 25i.

Selvom ikke alle tekniske data er helt klare ennå, virker det først og fremst som den største forskjellen fra MVX10i er størrelsen på kameraene.

De nye kameraene har 2.2 Megapikslers oppløsning på stillbilder og er fortsatt utstyrt med blits, 10x optisk zoom, RGB-fargefilter og Canons eksklusive DIGIC DV bildeprosessor. Også bildebrikken virker uforandret, fortsatt på 1/3.4 tommer.

Forskjellen mellom MVX30i og MVX35i er blant annet at skjermen på sistnevnte skal være bedre. Storebror er også utstyrt med et videolys som skal kunne lyse opp et objekt opptil halvannen meter unna i komplett mørke. For makrofilming og -fotografering følger det dessuten med en lysring-adapter til MVX35i som kan viske ut skygge og gi jevn belysning på små gjenstander.

Pris og tilgjengelighet i Europa er ukjent, men kameraene vil komme til butikkhyllene i amerika fra midten av juli, og prisen er beregnet til $1199 (ca 8000kr) for MVX35i og $999 (ca 6700kr) for MVX30i.

På neste side følger den amerikanske pressemeldingen på MVX30i og 35i. Legg merke til at MVX30i og MVX35i heter henholdsvis Optura 400 og Optura 500 i Amerika.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen