To nye fujikameraer med begrenset distribusjon

F45fd - en blå F40fd
F45fd - en blå F40fd

På grunn av den begrensede distribusjonen, kommer ikke Fujifilm Norge til å ta inn noen av modellene, og dermed er informasjonen om kameraene relativt begrenset. Men så vidt vi kan se fra spesifikasjonslisten hos Fujifilm i England, er F45fd identisk med F40fd, mens F47fd har en megapiksel høyere oppløsning.

F45fd er med andre ord F40fd med en annen farge. Årsaken til at det kommer som en egen modell, er mest sannsynlig fordi Argos ønsker å være de eneste som selger det, for på den måten å slippe prissammenlikninger. Et høyere modellnummer gjør også at det virker nyere/bedre.

Hvis vi skal være litt slemme, så vil vi hevde at F47fd også er et kamera som egentlig ikke tilbyr noe mer enn F40fd. Dixons, som også inkluderer Elkjøp og Lefdal (ikke sikkert at disse kjedene vil ta inn denne modellen), gjør antakelig også dette for å unngå å bli med i prissammenlikninger, for på den måten å kunne framstille seg selv som billigere enn de egentlig er. Men tross alt tilbyr deres modell noe mer.

Fujifilm F47fd med 9 megapiksler
Fujifilm F47fd med 9 megapiksler

Siden modellen bare går til Dixons, tviler vi på at Fuji har lagt mye forskning og utvikling ned i den. Antakelig er den derfor identisk med F40fd med unntak av oppløsningen. Det gjør at du får større bildefiler, og at kameraet må jobbe litt hardere og litt lengre med prosesseringen. Vi ser ikke helt hva du har å hente på det. Det eneste er hvis dette er en ny prosessor fra Fuji, som har andre egenskaper enn høyere oppløsning. Det kan gjøre det interessant. Men vi er redd for at dette bare er et signal om at Fuji når ser seg nødt til å være med på megapikselracet, de også.

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen