To nye fra Sony Ericsson

Den mest spennende nyheten fra Sony Ericsson har fått navnet K610i, og er en slank lettvekter av en 3G-mobil. Liten vekt til tross, har K610i fått imponerende spesifikasjoner.
K610_urban_silver_frontatangle_1
I tillegg til å ha støtte for 3G, har K610i fått både 2 megapikselkamera, plass til minnekort, Bluetooth og en rekke andre kommunikasjons-, forretnings- og underholdningsfunksjoner.

På 3GSM i fjor lanserte Sony Ericsson 3G-mobilen K600i som en etterfølger av den populære T610i. Også i år trekkes sammenlikningen til bestselgeren T610i.

K610i kommer i rødt og i sølv, og er forventet ut i butikkene i løpet av andre kvartal i år, angivelig til en pris langt mindre avskrekkende enn tidligere 3G-modeller.

Litt for enhver
Det er ikke bare 3G-rekkene som skal utvides. Sony Ericsson lanserer også en nybegynnermobil for de mindre kravstore mobilbrukerne. Med J100i håper Sony Ericsson å nå de prisbevisste mobilbrukerne.

J100_twilightblue_and_J100_polorwhiteJ100i er en enkel, pen mobiltelefon for deg som kun bruker mobiltelefonen til å ringe og sende tekstmeldinger. Tastaturet er stort, noe som gjør det lett å taste inn nummer, men de som SMSer mye foretrekker nok en større skjerm.

Dette er en modell som først og fremst er tiltenkt nye, voksende markeder, og skal vi tippe blir nok ikke J100i en superselger i Norge.

Vi kommer tilbake med flere spennende mobilnyheter fra Barcelona i løpet av den fire dager lange mobilfesten 3GSM.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen