To nye for N-Gage

Til tross for labre salgstall og dårlige anmeldelser har Nokia ufortrødent fortsatt å markedsføre og pumpe ut titler for den velkjente spilltelefonen N-Gage.

Nå skal produsenten prøve å stimulere salget med en ny kampanje, der man får tre spilltitler med på kjøpet når man kjøper en N-Gage telefon. Man skal kunne velge mellom PuyoPop, Super Monkey Ball, Pandemonium, MBL Slam og Puzzle Bobble, og tilbudet skal vare ut mars eller så lenge lageret rekker.

Selskapet lanserte også i dag to egenutviklede spill for konsollen. Hittil er det hovedsakelig de større spillprodusentene på markedet som har tatt seg av spillutvalget til N-Gage, men nå skal altså Nokia selv prøve seg på det lukrative markedet med to nye titler under selskapets eget varemerke.

      

Ashen er en såkalt førstepersons-skyter (FPS), og vil være blant de mest avanserte spillene for N-Gage til dags dato. Man vil kunne bruke hele ni forskjellige våpen, inkludert alt fra håndgranater til rakettkastere, som skal brukes til å holde deg i live mens du utforsker de åtte forskjellige brettene i spillet.

Spillet byr på ni forskjellige typer fiender, og foruten dette har man dessuten også mulighet til å spille mot opp til fire andre spillere over Blåtann.

      

Operation Shadow er et krigsspill av god gammel klasse, der man kan kjøre alt fra tanks og jeeper til helikopter. Ifølge Nokia skal spillet ha en forholdsvis avansert kunstig intelligens, som skal sørge for at datamotstanderene blir ekstra utfordrende. Og om det ikke skulle være nok for deg, kan dessuten også spillet spilles over Blåtann med opp til fire andre spillere.

I tillegg til de nye lanseringene har Nokia denne uken publisert en norsk versjon av N-Gage nettstedet, der man blant annet finner informasjon om de forskjellige N-Gage spillene såvel som nyheter, ekstramateriale og kundestøtte.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen