To nye, rimelige kameraer fra Fujifilm

Se større bilder i produktguiden

Kameraene er små og lette og kommer med både 1.7 tommers LCD-skjerm og optisk søker. De har minimalt med manuelle innstillinger, så her er det bare å knipse i vei.

Fujifilm har utstyrt kameraene med 3x optisk zoom med brennvidder tilsvarende 35-105mm, og lysstyrke på f/2.8-4.7.

Oppløsningen på kameraene skal være nok for de fleste formål, og særlig A350, med sine 5 megapiksler bør være i stand til å gjengi alle detaljer. Hvorvidt optikken klarer å følge med er en annen sak, men Fujifilm har såpass erfaring med dette at vi regner med at de har lagt inn optikk som takler det greit.

Kameraet har mulighet for video, men bare i 320x240 med 15 bilder pr. sekund. Det blir dermed noe hakkete og lite, og dette er følgelig ikke kameraet for de som ønsker bra kvalitet på videoopptak.

Fujifilm har gitt kameraene store og enkle kontroller som gjør at alle kan bruke dem uten problemer eller ha særlig behov for å lese lange manualer.

Se større bilder i produktguiden

Begge kameraene bruker standard AA-batterier. Det gjør at du alltid kan få tak i nye hvis du slipper opp for strøm. Til gjengjeld gir de ikke så mange bilder før de går tomme som det Litium-Ion-batterier på samme størrelse ville gitt.

Vi kjenner ikke prisen på dem ennå, men de er plassert i den lavere delen av markedet. Vi er glade for å se at Fujifilm også retter seg mot dette markedet, og det med kameraer som ikke mangler vesentlige funksjoner som autofokus eller zoom.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen