To måneder på én lading

Denne telefonen slipper du å lade annenhver dag.
Denne telefonen slipper du å lade annenhver dag.

Hater du å lade telefonen din? I så fall bør du ta en titt på Philips Xenium 9@9k. Denne telefonen byr på intet mindre enn to måneders hviletid(!).

Det er mange år siden sist Philips sist solgte telefoner på det norske markedet, og det er ingenting som tyder på at de er i ferd med å begynne igjen. Det syns vi er synd når vi ser denne telefonen.

Foruten å by på enkle spesifikasjoner som fargeskjerm, 0,3 megapikslers kamera, trebåndsstøtte, Bluetooth og MicroSD-minnekort, har 9@9k en vanvittig batterikapasitet.

1440 timer på én lading

Den nye telefonen stiller med 1440 timer (60 dager) hviletid. Om du liker å snakke hull i hodet på deg selv og andre, kan du føre én enkelt samtale på inntil 17 timer på et fulladet batteri.

Til sammenligning byr en av de mest seiglivede telefonene på markedet, Sony Ericsson K810i, på 10 timer taletid og 16 dager hviletid.

Philips-telefoner selges for øvrig i en rekke europeiske land utenom Norge. Spesielt Øst-Europa er et stort marked for den nederlandske produsenten. Philips selger også mange telefoner i Asia.

Philips' 9@9-serie er for øvrig kjent for å tilby lang batterilevetid. For snart ett år siden slapp selskapet en modell med 10 timer taletid og 40 dager hviletid.

(Kilder: Idnes.cz, Unwiredview.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen