To DVD-brennere fra Sony

DRU-700A må monteres som intern stasjon, mens DRX-700UL kan koples til eksternt. Sistenevnte bruker enten USB 2.0 eller FireWire (IE1394) for å kommunisere med resten av systemet.

En av de heteste nyhetene med de nye brennerene fra Sony er nok at de takler lagring i doble lag. Ved å skrive på to lag dobler man nemlig lagringskapasiteten sammenlignet med en del av eksisterende brennere på markedet i dag. Total kapasitet blir dermed 8,5 GB på én enkelt DVD-plate. DL-platene (Double Layer) skrives kun på den ene siden og skal være kompatible med flesteparten av de eldre DVD-spillerene.

All nødvendig software man trenger for å gjennomføre brenneprosesser og lage etiketter vil medfølge.

Produktene ser enda ikke ut til å være offisielt lansert på selskapets nettsider, men ifølge PC Magazine vil de være tilgjengelig for salg mot slutten av 2. kvartal - dvs. i mai eller juni. Veiledende utsalgspris sies å være 230- og 330- amerikanske dollar for henholdsvis den interne og den eksterne utgaven.

Hastigheten vil bli den samme på både DRU-700A og DRX-700UL: 2,4x DVD+R, 24x CD-RW og 40x CD-R. Dette skal ha blitt bekreftet offisielt ovenfor PC Magazine av talsmenn for Sony.

 

(Kilder: PC Magazine, Sony)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen