LG Bello til venstre og LG Fino til høyre. Størrelsene på bildet tilsvarer ikke den reelle forskjellen på de to telefonene.
Teknofil
LG Bello til venstre og LG Fino til høyre. Størrelsene på bildet tilsvarer ikke den reelle forskjellen på de to telefonene. (Bilde: LG/Shutterstock 133120046)

To nye telefoner på vei til Europa

Italiensk står på menyen til LG for tiden.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mellomklassemobiler som for eksempel ZTE Blade Ved 4G blir lansert i fleng for tiden, og sist ut er LG. Det melder GSMArena. Nå kommer selskapets to nye «billige» modeller til Europa, med et design som kan minne svært mye om den bedre utstyrte toppmodellen deres, nemlig LG G3.

Midt på treet

...og dette er LG L Fino.
...og dette er LG L Fino.

De to mobiltelefonene heter LG L Fino og LG L Bello. Selv om spesifikasjonene ikke er på høyde med toppmodellene på markedet, er utsiden desto mer tiltrekkende, som har samme knappeoppsett og designspråk som produsentens toppmodell. Det betyr at alle knappene finnes bakpå telefonen, og at rammen er i ett stykke.

Det ser imidlertid ut til at det er snakk om plast i akkurat dette tilfellet, ikke metall. Sannsynligvis betyr det bare at LG forsøker å holde prisen nede.

Slik ser LG L Bello ut.
Slik ser LG L Bello ut.

Både LG L Fino og LG L Bello skal være utstyrt med et hovedkamera på 8 megapiksler, en firekjernet prosessor klokket til 1,2 GHz og KitKat 4.4.2 rett ut av boksen. Knock On-funksjonen til selskapet selv er også innabords hos begge telefonene.

Den største forskjellen på de to telefonene er først og fremst størrelsen på skjermen, som er på 4,5 tommer på LG L Fino og 5 tommer på L Bello. Pikseltettheten på de to telefonene er henholdsvis 207 ppi og 196 ppi, og i L Bello sitter det et batteri på hele 2 540 mAh. L Fino må derimot nøye seg med et batteri på 1 900 mAh. Begge telefonene kommer med mulighet for å utvide den innebygde lagringsplassen med minnekort, og samtidig er også all den nyeste teknologien integrert.

...men når kommer de til Norge?

De to telefonene ble lansert i Europa for et par dager siden, men når eller om de dukker opp i Norge er høyst uvisst. Prisene er ikke oppgitt, men det er helt ok å tenke noe rundt omkring 2 000 kroner – ikke så alt for mye for en såpass velutstyrt mellomklassemobil.

LG har også tidligere lansert billig-telefoner.
Men visste du at de hadde Firefox OS som operativsystem? »

(Kilde: GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen