To nye Android-mobiler fra Acer

To nye Android-mobiler fra Acer

Viser Liquid Gallant og Liquid Gallant Duo

Begge telefonene har Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operativsystem, 4,3-tommer qHD-skjerm, og en 1 GHz prosessor. De kommer med 4 GB minne, et kamera som tar bilder i 5 megapiksler oppløsning, og du skal kunne knipse så vel panoramabilder som 2,5-dimensjonale bilder (hva nå det er) og panoramabilder.

Forskjellen på de to telefonene ligger som navnet tilsier i at Duo-modellen har plass til to SIM-kort. Duo-modellen skal være klar for salg allerede i september, mens singel-SIM-varianten følger hakk i hel.

Store ord om middelmådig mobil

Acer er ikke uventet fulle av lovord om sine nye mobiltelefoner, som de mener vil gi sluttbrukeren et fullverdig rimelig alternativ til konkurrentenes toppmodeller.

– Vårt oppdrag er enkelt: Gi dagens moderne utforskere den beste opplevelsen. Resultatet er at vi har utviklet en telefon med svært gunstig pris uten å kompromisse i forhold til ytelse og anvendelse, skryter Allen Burnes i Acer.

Hvor tykk eller tynn mobilen måtte være, hva den veier eller hva den skal koste er ikke oppgitt. Acer opplyser til Amobil.no at det foreløpig ikke er noen planer om å selge mobiltelefoner i Norden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen