Tjeneste som oppdager skolefusk

Alternativ tekst mangler

Plagiering av skoleoppgaver er et omfattende problem i Norge, og mange andre land. Stadig flere elever jukser seg fram til gode karakterer på skolen. Det finnes mange juksesider på Internett med for eksempel ferdigskrevne stiler.

"It’s learning" er navnet på en nettbasert læringsplattform for skoler og høyere utdanning. Blant funksjonene i tjenesten er en plagieringskontroll, det vil si den skal kunne oppdage elever som jukser. Tjenesten er ikke ny - versjon 3.0 ble lansert for ett år siden.

Når en elev skal levere en oppgave går oppgaven automatisk via plagieringskontrollen. Responstiden kan variere fra noen sekunder til 24 timer. Læreren får beskjed om oppgaven er basert på en annen oppgave eller ikke. Den vil kunne oppdage om for eksempel en stile er blitt skrevet tidligere av en annen. Den vil i tillegg sjekke den som finnes på Internett.

Tjenesten støtter dokumenter på formater som Microsoft Word, Rich Text Format, Htm, Html, Adobe Acrobat, OpenOffice og rent tekstformat.

"It’s learning" kan tas i bruk ved å besøke its-learning.com, og velge sted i rullvinduet under innlogging (brukernavn og passord). Dersom du trenger brukernavn/passord, eller en annen hjelp får du mer informasjon via lenken Help Desk på den samme nettsiden.

(Kilde: It's learning)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen