Tjener mer på bærbart

MSI G600
MSIs spillbærbare - GX600
(Klikk for større bilde)

For første gang i historien tjener MSI mer på produksjon av bærbare datamaskiner, enn på sine hovedkort. Det viser tall for august, som også viser at selskapet leverte over 300 000 bærbare maskiner i første halvdel av 2007.

Dermed følger MSI i fotsporene til Asus, som også tjener mer på sin bærbar-produksjon enn på å lage hovedkort. Bærbart er utvilsomt et viktig satsningsområde for mange, og Asus har sågar satt seg som mål å innta topp-3-listen over de største "own-brand"-produsentene innen 2013.

Både MSI og Asus er såkalte "first tier" hovedkortprodusenter, som betyr at de er blant de største og viktigste produsentene, og blir prioritert blant brikkeleverandørene. Det synes ikke minst på at disse produsentene alltid er blant de første til å lansere hovedkort basert på nye brikkesett.

MSI har så langt ikke hatt noen stor suksess med sine bærbare maskiner her til lands, tross enkelte forsøk. Asus derimot har fått et større fotfeste, og er blant de tre mest populære bærbar-produsentene i vår prisguide i år - bak HP og Acer.

(Kilde: Digitimes)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen